Потойбічний світ: жінка описала побачене під час клінічної смерті

1
-5
Потойбічний світ: жінка описала побачене під час клінічної смерті
Жінка описала потойбічний світ, який побачила під час серцевого нападу. Вона зазначила, що відчувала "повний спокій, залишаючи Землю". Водночас її по черзі охоплювали хвилі блаженства та болю.

Пережитим поділилася із Фондом досліджень посмертного досвіду. Їй стало зле на покерному турнірі: це проявлялося у відчутті пітливості, сильному занепокоєнні та тремтінні, пише Express. Вдома жінка лягла спати і побачила дивний сон, у якому римляни розпинали Ісуса Христа, а вона відчувала весь його біль. Після цього сна трапився серцевий напад.

"Це почалося із болю у грудях, я трималася за них певний час. Мені здавалося, що серце стислося. Воно немов вискакувало з грудей. Раптом я стала слабкою і замерзла. Сказала, що мені потрібно лягти на підлогу. Я повністю все усвідомлювала, здавалося, що душа була у двох місцях одночасно. Я була поза своїм тілом, але поки ще всередині! Через енергію мені показали, що я – єдине ціле з усім, що є, з усім, що будь-коли було, і з усім, що колись буде. Отримала величезне одкровення, а потім почула гучний хлопок або клацання і повернулася у своє тіло", – згадує жінка, як пережила клінічну смерть.

Учені вважають, що подібні видіння – не доказ існування потойбічного світу, а лише сплеск активності мозку, що відбувається під час наближення до смерті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А подробніше яке вона "одкровення" отримала?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні