У США (за посилених заходів безпеки) відбудеться інавгурація Байдена

0
-5
У США (за посилених заходів безпеки) відбудеться інавгурація Байдена
Цьогорічна церемонія інавгурації і до заворушень у Вашингтоні планувалася в значно обмеженому обсязі через коронавірусну пандемію

У США 20 січня відбудеться інавгурація 46-го президента США Джо Байдена. Поклавши руку на Біблію, 78-річний демократ Байден стане найстарішою людиною, яка складе присягу як президента США, і незабаром після цього увійде в Білий дім.

Церемонія, що почнеться після 18:00 за київським часом, відбуватиметься за посилених заходів безпеки.

Віцепрезиденткою присягу складе 56-річна Камала Гарріс, ставши першою жінкою на цій посаді.

За традицією, Байден проводить ніч перед інавгурацією в Blair House, офіційному гостьовому будинку президента, напроти Білого дому в центрі Вашингтона. Напередодні інавгурації Байден і Гарріс провели спільний захід із вшанування жертв коронавірусу, який забрав 400 тисяч життів у США.

До забезпечення порядку у Вашингтоні – після того як 6 січня прихильники чинного наразі президента Дональда Трампа штурмували будівлю Капітолію, внаслідок чого загинули п’ять людей – залучили близько 20 тисяч військовослужбовців Національної гвардії США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні