Шкітер про локдаун: тотальна безфаховість у людей, які приймають такі рішення. ВІДЕО

1
-3
Шкітер про локдаун: тотальна безфаховість у людей, які приймають такі рішення. ВІДЕО
Локдаун має бути обґрунтованим і соціально справедливим.

На цьому наголосив лідер фракції "СВІДОМІ" Тарас Шкітер в ефірі програми "Вечір на 12-му".

"Гіпермаркети працюють і зароблять мільйони, а маленькі підприємці, які продають невеликі вироби, страждають. Бо вони не мають можливості відкупитися, домовитися. Бачимо, як курорти працюють, зокрема й Буковель. Я сьогодні телефонував до свого товариша, який зараз там відпочиває. Він каже, що спа-комплекси працюють, ресторани працюють, готелі працюють. А в Луцьку спортзали не працюють, ресторани не працюють. Де соціальна справделивість? Її немає. Так не може парцювати країна", – зауважив він.

Тарас Шкітер запевнив, локдаун має бути обґрунтованим. Якщо немає локдауну, то всі мають працювати, але дотримуватися відповідних карантинних норм.

"А в нас локдаун запровадили, його частина людей дотримується, частина – ні. Обґрунтувати, чому він впроваджений, дуже складно. З огляду на те, що відбувається, з кожним днем в мене таке відчуття виникає, що керівництво держави впровадило той локдаун для збереження власної совісті. Краще взагалі його не робили б і економіка так не страждала б. Бюджет міської ради катастрофічно недоотримує доходів. Люди втрачають роботу. До цього треба фахово підходити. Тотальна безфаховість людей, які ухвалюють рішення", – зазначив депутат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
світового масштабу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні