На Балі туристів без масок поліція змушує... віджиматись. ВІДЕО

0
4
На Балі туристів без масок поліція змушує... віджиматись. ВІДЕО
На острові Балі (Індонезія) поліція ввела незвичайний спосіб покарання для туристів, які не дотримуються антикоронавірусних заходів і не носять захисні маски. Порушників змушують виконувати фізичні вправи, зокрема, віджиматися від підлоги. Про це повідомляють Новини-Ю.

На опублікованому виданням АВС відео видно, як правоохоронці, що стежать за громадським порядком, затримують кілька людей за відсутність захисних масок і змушують їх віджиматися прямо посеред вулиці.

Відзначається, що найбільше число таких порушень зафіксовано в окрузі Бадунг, в районі популярних пляжів Кута і Семіньяк. При цьому 80% покараних є туристами з Європи.

«Більшість правопорушників не застосовували засоби індивідуального захисту або не носили їх належним чином», - пояснив глава місцевої служби правопорядку Густі Агунг Керта Сурьянегара, додавши, що при цьому туристів не зобов'язують виплачувати штраф.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні