У США в паніці скуповують вогнепальну зброю

0
-2
У США в паніці скуповують вогнепальну зброю
Побоювання з приводу посилення заходів контролю над обігом вогнепальної зброї в США з боку нової адміністрації Джозефа Байдена стимулюють продажі вогнепальної зброї в країні - пістолети Glock і напівавтоматична зброя розлітаються з полиць! Про це пише Forbes і Independent, передає УНН.

Серед передвиборних обіцянок обраного президента Джо Байдена було покласти край насильству із застосуванням вогнепальної зброї, у тому числі заборонити штурмову зброю (assault weapon - термін, який використовується у США для означення деяких видів вогнепальної зброї, що зазвичай включає у себе напівавтоматичну вогнепальну зброю), закрити лазівки в перевірках інформації про зброю, обмежити накопичення зброї і покласти край онлайн-продажу вогнепальної зброї.

Саме це очікуване обмеження підживлює продажі вогнепальної зброї, які й так перебувають на високому рівні через пандемію коронавірусу.

Менеджер одного з магазинів зброї в Каліфорнії Даніель Джеймс сказала виданню: "Ми продаємо багато штурмових гвинтівок... Багато людей стурбовані забороною штурмової зброї, про яку, як ми чули, говорили обраний президент і віце-президент".

Пістолети Glock продаються так швидко, що, як зазначила менеджер Poway Weapons & Gear в Каліфорнії, в магазині не можуть запастися ними на складі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні