Такий вигляд має найбільш засніжена траса в світі. ВІДЕО

0
2
Такий вигляд має найбільш засніжена траса в світі. ВІДЕО
Японці зуміли перетворити недолік у перевагу і тепер показують туристам гірський екскурсійний маршрут Tateyama Kurobe Alpine.

Траса знаходиться на острові Хонсю і проходить через гору Татеяма. Її особливість - величезна кількість снігу, висота якого сягає 20 метрів, пише Курс України.

Подивитися на засніжену дорогу можна, починаючи з квітня. Взимку тут просто не пройти через величезну кількість снігу. Але в кінці червня сніг починає танути, і привабливий туристичний маршрут перетворюється на звичайну дорогу.



Для деяких сніг не має значення. Такі туристи вибирають самостійне подолання 90 км маршруту. Як варіант можна вибрати автобус, поїзд, канатну дорогу і інший вид транспорту. Найвища точка маршруту розташовується на висоті 2450 м.

Щоб подолати весь шлях, туристам знадобиться близько 7 годин. Деякі розтягують задоволення і залишаються на нічліг, вирішуючи подивитися туристичні родзинки: гори Тате і Акасавадаке, або відвідати прогулянкову зону Мідагахара.

Відзначимо, що сам маршрут відкрили для туристів 50 років тому.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні