ФБР повідомило про загрозу зриву інавгурації Байдена

0
-1
ФБР повідомило про загрозу зриву інавгурації Байдена
Федеральне бюро розслідувань США попередило правоохоронні органи округу Колумбія про загрозу зриву інавгурації Джо Байдена 20 січня. За даними бюро, представники ультраправих рухів в інтернеті обмінювалися картами потенційно вразливих місць у Вашингтоні.

Про це пише The Washington Post з посиланням на звіт ФБР.

Повідомляється, що у ФБР допускають, що ультраправі можуть планувати проникнення на інавгурацію Байдена під виглядом військовослужбовців Національної гвардії. Також увагу бюро привернуло те, що в інтернеті вівся обмін картами вразливих місць у Вашингтоні.

ФБР вважає, що як одинаки, так і організовані групи, які штурмували Капітолій, можуть прибути на церемонію 20 січня. В той же час конкретних свідчень про наявність такої змови поки не виявлено.

Тим не менш правоохоронні органи напередодні інавгурації Байдена підвищили заходи безпеки. Зокрема, вже перекрито частину міста, яка прилягає до Білого дому і Конгресу. Капітолійський пагорб оточено, для широкої громадськості туди немає допуску.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бійці Національної гвардії США перед інавгурацією Байдена пройдуть додаткову перевірку з питань внутрішньої безпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні