Засудили злодія-рецидивіста з Волині

0
-5
Засудили злодія-рецидивіста з Волині
Неодноразово судимий уродженець Чернігова вчинив на території Володимир-Волинського району крадіжку й грабіж і знову повернувся за ґрати.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду, пише Буг.

Як йдеться в матеріалах справи, 21-го жовтня 2020 року, близько 05:30, розбивши вікно, чоловік проник в один із житлових будинків Володимира-Волинського, звідки викрав Wi-Fi роутер «Tenda», абонентський термінал для мережі «ONU», 35 кілограм волоських горіхів та металеву праску на загальну суму 1381 гривню.

Крім того, 1-го листопада, близько 02:00, перебуваючи в одному із будинків, зловмисник відкрито викрав із кишені жінки мобільний телефон марки «Xiaomi Redmi 8T», вартістю 3699 гривень.

До слова, ці злочини чоловік вчиняв, вже маючи кілька судимостей, остання з них – за грабіж, за який був позбавлений волі на 5 років 6 місяців. Однак на шлях виправлення так і не став.

Відтак, проти грабіжника знову порушили два кримінальних провадження за частиною 3 ст. 185 КК України (Таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно, поєднане з проникненням в житло) та за чатиною 2 ст. 186 КК України (Відкрите викрадення чужого майна, вчинене повторно).

У суді обвинувачений свою вину в інкримінованих йому злочинах визнав повністю, запевнив, що щиро розкаявся у вчиненому злочині та просив суворо його не карати.

Розглянувши усі матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки.

Також злодію доведеться сплатити в дохід держави 654 гривні за проведення товарознавчої експертизи.

Викрадений ним телефон «XiaomiRedmi8T» повернули потерпілій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні