--> 5 лучан госпіталізували з обмороженням | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

5 лучан госпіталізували з обмороженням

1
0
5 лучан госпіталізували з обмороженням
В період різких похолодань, з настанням морозів та складних погодних умов збільшується ризик переохолодження та обмороження.

У минулі вихідні (16-17 січня) до Луцької міської клінічної лікарні госпіталізували 3-х пацієнтів з обмороженнями кінцівок та двох - із загальним переохолодженням, повідомляє адміністрація закладу, пишуть Волинські Новини.

Інформують, що переохолодження організму - це загальний стан людини, коли на всю поверхню тіла впливає холод, а температура тіла при цьому падає нижче 35 ºC.

Діти, літні й ослаблені люди, особливо худі, стомлені і голодні, найбільш уразливі до переохолодження. Переохолодження настає швидше при попаданні в холодну воду, при алкогольному сп'янінні, а також після крововтрати або травм. Тривалий вплив низьких температур призводить до пригнічення функцій організму, а при тривалому впливові холоду і зовсім згасають. Людина може загинути, якщо температура тіла знизитися до 17-25 ºС.

Крім цього, до приймального відділення лікарні за вихідні звернувся 101 пацієнт, з них госпіталізували - 78, надали амбулаторну допомогу - 23.

У травмпункт звернулося 90 травмованих, з них - 16 з переломами. 2 пацієнти були у стані сильного алкогольного сп’яніння, одного покусали тварини. 29 разів викликали вузьких спеціалістів з дому у позаробочий час. В операційному блоці хірурги виконали 33 оперативні втручанння.

"Закликаємо вас бережіть себе і близьких: без необхідності не виходьте на сильний мороз, перед виходом добре поїжте, правильно (одяг не повинен бути тісним) і тепло одягайтеся, вживайте більше теплої рідини, не вживайте алкоголю, пам"ятайте, що перебування дітей на морозі не повинно перевищувати 15-20 хвилин", - йдеться у повідомленні луцьких медиків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/tochnij-goroskop-dlya-raka-na-2017-rik-dlya-cholovika-ta-zhinki.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-misyac-sichen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/vixidni-dni-u-listopadi-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/prorotstvo/prorochestva-ob-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/ekonomichniy-prognoz/prozhitkovij-minimum-z-1-zhovtnya-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні