На одну вакансію в Україні претендують 11 безробітних

1
-6
На одну вакансію в Україні претендують 11 безробітних
У січні поточного року в Україні нараховують 477 тис зареєстрованих безробітних. Водночас, кількість запропонованих вакансій – 43 тис.

Найбільше пропозицій роботи налічується на підприємствах переробної промисловості – 18%, оптової та роздрібної торгівлі - 14% та транспорті – 11%, повідомляє прес-служба Державної служби занятості.

Серед них:

- 22% - кваліфіковані працівники з інструментом (швачка, електромонтер, електрогазозварник, слюсар-ремонтник, муляр, маляр, монтер колії);

- 15% - робітники з обслуговування, експлуатації устаткування машин (водій тролейбуса, трамвая, оператор заправних станцій, тракторист);

- 15% - професіоналів (провізор, спеціаліст держслужби, учитель, вихователь)

- 12% - працівники сфери торгівлі та послуг (продавець, кухар, охоронник, поліцейський)

Середня заробітна плата по таких вакансіях становить 7 592 грн. Однак у сферах авіаційного транспорту, ІТ, фінансової та страхової діяльності, телекомунікацій є пропозиції роботи зі значно вищими зарплатами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Роботи повно, ось тільки обовязків за трьох, а зарплати злиденні. Тому і не йдуть люди на такі вакансії
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні