Затримання Навального? Ні, не чули, - офіційна Росія «клеїть дурня»

2
3
Затримання Навального? Ні, не чули, - офіційна Росія «клеїть дурня»
Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що нічого не чув про сьогоднішнє затримання в аеропорту Москви російського опозиціонера Олексія Навального.

"Перепрошую. Його в Німеччині затримали? Я не в курсі", – сказав Пєсков, відповідаючи на питання одного з російських видань, повідомляє gazeta.ua.

За його словами, сьогодні у нього останній день відпустки і він не стежив за тим, що відбувається в країні і світі.

Російського опозиціонера Олексія Навального затримали на паспортному контролі в аеропорту "Шереметьєво" в Москві у неділю, 17 січня. При проходженні паспортного контролю до Навального підійшли правоохоронці і попросили пройти у відділення поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей Навальний давним давно вже співпрацює зі спецслужбами Великобританії та США. Ці спеціальні служби забезпечують Навального всім необхідним, у тому числі грішми. А гроші, як ми всі розуміємо, даремно ніхто не надає, їх треба відпрацьовувати і ще як відпрацьовувати, бо платять серйозні люди. Куратори спецслужб не полюбляють коли їх агенти погано працюють, ось тому Навальному нічого не залишається як видумувати їз себе "в'язення совісті" або "в'язення замку Іф". Одним словом провокувати російську владу, і т.п., а значить постійно приковувати до своєї особистості увагу суспільства та увагу ЗМІ.
Відповісти
А їй і не треба таке клеїти! Вона такою є!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні