--> Небайдужий лучанин просить відремонтувати несправний світлофор | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Небайдужий лучанин просить відремонтувати несправний світлофор

1
-1
Небайдужий лучанин просить відремонтувати несправний світлофор
Лучанин просить відрегулювати світлофор по вулиці Героїв УПА, який, за його словами, працює некоректно.

Відповідну петицію зареєстрували на платформі «Відкрите місто», пише Луцьк.район.

Лучанин Андрій Древс зазначив, що декілька місяців тому встановили світлофор по вулиці Героїв УПА, біля виїзду зі школи. Він також навів аргументи, чому світлофор потрібно відрегулювати:

«1. Працює в режимі «зелене-червоне» практично цілодобово! В той час коли більшість світлофорів перейшли в режим «жовтого» цей продовжує зупиняти трафік (сам неодноразово стояв на ньому в період 21:00-22:00 год).

2. На більшість світлофорів Луцька вже є функція таймера, що полегшує розуміння його роботи. В цьому вона налаштована некоректно, тому дорогу переходять хто як хоче.

3. Автомобільний трафік зупиняє десь на 30 секунд, коли ширина дороги 8 метрів. За такий час можна три рази перейти дорогу туди-сюди!

Тому прошу від усіх водіїв - налаштуйте адекватно та відповідно до його розміщення, якщо це школа пропоную встановити кнопку, бо в дітей не має терпіння і вони перебігають дорогу незалежно від кольору.

Також зробіть, щоб водії бачили скільки часу до перемикання кольорів, бо дорога там пряма і більшість розганяється до 60-70 км/год», – йдеться в петиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розганяється до 60-70км! А те що по місту швидкість обмежена до 50-60км вони чули?!
В нас по місту багато світлофорів працює не коректно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні