Знайшли авто і тіло зниклого 30-річного киянина

0
1
Знайшли авто і тіло зниклого 30-річного киянина
У Вишгородському районі Київщини знайшли вбитим 30-річного киянина Олександра Сояка, якого розшукували як безвісті зниклого. Підозрюваного у вбивстві чоловіка вже затримано, він зізнався в скоєному. Про це інформує УНН з посиланням на Facebook начальника поліції Київської області Андрія Нєбитова.

“Родичі повідомили, що пропав молодий чоловік. Поїхав на своєму автомобілі і зник у Вишгородському районі.
Два дні пошуків і встановлення контактів зниклого. 48 годин безперервної роботи поліцейських і — результат!!! На жаль, вбили хлопця!”
— повідомив правоохоронець.

“Я боявся його. Домовлявся.... Ніяк не виходило домовитися. Зробив обріз, домовився про зустріч. Виїхали. Застрелив його справа в полі, там де вивозять сміття. І сміттям далі, між деревами , щоб не видно було”, — заявив підозрюваний, який визнав свою вину та написав щиросердечне зізнання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні