--> В Україну йде сувора зима з екстремальними морозами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україну йде сувора зима з екстремальними морозами

0
-1
В Україну йде сувора зима з екстремальними морозами
В Україні з суботи по понеділок, 16-18 січня, очікується холодна погода, на частині території буде сніжити, місцями на півночі та сході температура вночі опускатиметься до 24 градусів морозу. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укргідрометцентру.

За прогнозом синоптиків, у найближчі три доби очікується холодна погода з температурою вночі 14-20° морозу, у північних, 17 січня і в східних областях подекуди 22-24° морозу, вдень 10-16° морозу. На Закарпатті та у південних областях вночі 8-14°, вдень 5-11° морозу.

Сьогодні у західних областях, вночі і на Лівобережжі, 17 січня на заході, а 18 січня на сході країни невеликий сніг; на решті території без опадів; на дорогах України ожеледиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні