--> «Слуга народу» інтелігентно послала нардепа Дубінського | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Слуга народу» інтелігентно послала нардепа Дубінського

0
-2
«Слуга народу» інтелігентно послала нардепа Дубінського
Фракція «Слуга народу» не збиратиметься на окреме засідання на прохання нардепа Олександра Дубінського.

Про це в коментарі «Інтерфаксу» повідомив очільник фракції Давид Арахамія.

«Питання щодо пана Дубінського може бути розглянуто на найближчому засіданні фракції разом із іншими питаннями порядку денного. Але спеціально скликати з цього приводу позачергове засідання ми не будемо», — підкреслив він.

Водночас Арахамія не розповів, коли саме планується чергове засідання фракції. Відмова скликати засідання обурила Дубінського, який хотів пояснити, чому США ввели проти нього санкції.

«Замість того, щоб заслухати мою доказову позицію про безпідставність цих санкцій, і відреагувати на неї — глава фракції Арахамія чомусь ховає голову в пісок, і відкладає цю вкрай необхідну насамперед партії зустріч», — написав Дубінський у своєму Facebook.

За його словами, зволікання з проведенням засідання на цю тему може призвести до дискредитації фракції «Слуга народу» та президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, 11 січня Міністерство фінансів США запровадило санкції проти низки українців за втручання у вибори. Серед них — нардеп Дубінський. Крім Дубінського, у список потрапили експрокурор Офісу генпрокурора Костянтин Кулик, екснардеп Олександр Онищенко, політолог Андрій Теліженко, помічники нардепа Андрія Деркача Дмитро Ковальчук і Антон Симоненко, а також медіаменеджер Петро Журавель.

Санкції проти зазначених осіб запроваджені через так звані плівки Деркача. Вашингтон називає нардепа Андрія Деркача «російським агентом». Проти нього санкції запровадили раніше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні