--> Reuters: Трамп хотів брати участь у штурмі Білого дому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Reuters: Трамп хотів брати участь у штурмі Білого дому

1
-5
Reuters: Трамп хотів брати участь у штурмі Білого дому
Чинний президент США Дональд Трамп збирався штурмувати Капітолій 6 січня разом з мітингувальниками. Але його відмовили від таких планів.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на свої джерела.

Трамп хотів приєднатися до мітингувальників, аби показати їм свою підтримку.

Секретна служба США відмовила главу Білого дому від такої ідеї. Агенти попередили Трампа, що не зможуть гарантувати його безпеку, якщо він наважиться влаштовувати заворушення з протестувальниками.

"Трамп заспокоївся і замість цього сів навпочіпки у Білому домі, щоб подивитися по телебаченню кадри масових заворушень, в організації яких він звинувачується", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 6 січня прихильники Трампа організували акцію протесту біля Капітолія, де американський Конгрес зібрався, щоб затвердити результати президентських виборів. Протести переросли у заворушення і проникнення прихильників Трампа в приміщення Капітолію. В результаті заворушень загинули п'ять осіб.

Директор Федерального бюро розслідувань (ФБР) Крістофер Врей заявив, що правоохоронці вже заарештували понад 100 учасників заворушень у США 6 січня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
снайпера від трампа проведуть інагурацію байдену.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні