--> Чоловіка, який відсидів 26 років у камері смертників, виправдали. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловіка, який відсидів 26 років у камері смертників, виправдали. ФОТО

0
-2
Чоловіка, який відсидів 26 років у камері смертників, виправдали. ФОТО
Американець Едді Лі Говард, який провів 26 років у камері смертників, був виправданий Верховним судом штату Міссісіпі. Чоловік був звинувачений за те, що нібито вбив 84-річну Джорджію Кемп, пише The New York Times.

Обвинувачі запевняли, що Говард винен через нібито співпадіння слідів від укусів на тілі загиблої і зубів підозрюваного. Захист чоловіка стверджував, що це доказ непрямий, і заявляв, що розслідування є упередженим.

Перегляд справи, за клопотанням захисту, почався в 2020 році. Минулого тижня Говард був виправданий судом.

ЗМІ відзначають, що виявлена ДНК на місці злочину не належала Говарду, що розцінюється як його невинуватість.

Журналісти підкреслили, що вирішальну роль в обвинуваченні чоловіка зіграв доктор Вест, який контактував з місцевим патологоанатомом Стівеном Т. Хейном. А результати аналізів, надані фахівцем, привели до кількох смертних вироків, які потім були оскаржені і скасовані.

Сам звільнений американець каже, що постарається повернутися до колишнього життя і хотів би продовжити працювати кухарем у ресторані.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні