--> У Волинській області трапилось 2 пожежі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Волинській області трапилось 2 пожежі

0
-1
У Волинській області трапилось 2 пожежі
14 січня на території Волинської область виникло дві пожежі у житловому секторі – у Маневицькому та Ратнівському районах.

Про це повідомляє ДСНС у Волинській області, пише Під Прицілом.

О 07:17 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській споруді в селі Гораймівка Маневицького району. Вогонь охопив частину перекриття й перекинувся на дерев’яну міжкімнатну стіну. Силами рятувальників 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини та працівників місцевої пожежної охорони смт Колки й села Гораймівка горіння локалізували о 07:45, ліквідували – о 07:50. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Ще одне повідомлення про пожежу надійшло до Служби 101 о 18:00: горів дерев’яний житловий будинок у селі Здомишель Ратнівського району. За 14 хвилин до місця виклику прибули два підрозділи вогнеборців – 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди смт Заболоття. Вогонь, що охопив кімнату, поширився на стіну й сягнув перекриття локалізували о 18:30, ліквідували – о 18:55.

За попередніми даними, пожежу спричинило коротке замикання електромережі.

А ще, за повідомленням Нововолинського міського відділу Управління ДСНС у Волинській області, 14 січня у Нововолинську на вулиці Сокальській, 32 горів одноповерховий дерев’яний (обмурований цеглою) склад МП "Гарант" (не експлуатується).

Після прибутті до місця пожежі факт пожежі підтвердився. о 21:43 хвилині пожежу ліквідували.

Виїжджали декілька екіпажів: 5 ДПРЧ (1,2), 7 ДПРЧ (2), 18 ДПРЧ(1).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні