--> Топ-5 вакансій, де готові платити понад 200 тис. грн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ-5 вакансій, де готові платити понад 200 тис. грн

0
3
Топ-5 вакансій, де готові платити понад 200 тис. грн
Високі заробітні плати пропонують менеджерам, рієлторам та фахівцям ІТ.

Про це пише The Point.

Топ-менеджер в IZIHouse

Українське агентство нерухомості з основним видом діяльності – продаж і оренда нерухомості та додатковим – школою навчання у сфері нерухомості, шукає фахівця. Пропонована заробітна плата – 30 - 200 тис. грн.

Серед обов'язків нового співробітника: займатися операційною діяльністю напрямів компанії; керувати та розвивати бізнес через розвиток системи роботи; стати частиною компанії; працювати з командою; працювати над проєктом для його масштабування.

Retention-менеджер в Grand Lux Capital Group

Міжнародна компанія, що працює у сфері продажів і маркетингу на різних ринках, шукає фахівця з досвідом роботи в дилінговому центрі. Заробітна плата – 54 - 260 тис. грн. Обов'язки: робота з повноцінним портфелем клієнтів з Європи та СНД; індивідуальна робота з клієнтами; побудова довгострокових відносин з наявними клієнтами компанії.

Менеджер з продажу (віддалено)

Відеопродакшн запрошує взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади. Пропонується заробітна плата від 20 - 280 тис. грн. Робота віддалена. Серед вимог до кандидата: навички ведення переговорів, переконання та робота із запереченнями; високий рівень комунікабельності, грамотна мова, хороша дикція; пунктуальність, відповідальність, вміння працювати в команді; успішний досвід роботи в активних продажах.

Рієлтор з продажу нерухомості в Alan Real Estate

Агентство нерухомості набирає співробітників на вакансію у сфері продажів і оренди житлової нерухомості. Заробітна плата – 25 - 300 тис. грн. Обов'язки: проведення переговорів з клієнтами; підбір в базі даних варіантів нерухомості; організація переглядів, виїзди на об'єкти; ведення переговорів з клієнтами. Вимоги до співробітника: вміння користуватися ПК; орієнтуватися в Києві та області; охайний зовнішній вигляд.

Game developer (віддалено) в Componenta One

IT-компанія шукає в команду розробника мобільних ігор. Серед вимог до претендента: досвід роботи від 1 року на Unreal Engine 4. Пропонується заробіток в межах 12 - 300 тис. грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні