На сайті президента петиція за зниження тарифів набрала 25 тисяч підписів

2
0
На сайті президента петиція за зниження тарифів набрала 25 тисяч підписів


На сайті президента України петиція за зниження тарифів на електроенергію для населення набрала необхідні 25 тисяч підписів. І тепер Володимир Зеленський зобов'язаний її розглянути. З цим документом можна ознайомитися на сайті ОПУ.

На думку автора петиції Олени Головатої, рішення Кабінету Міністрів України на чолі з прем'єр-міністром Денисом Шмигаль, яке ініціював виконуючий обов'язки міністра енергетики Юрій Вітренко 28 грудня 2020 року про підвищення вартості електроенергії є "абсолютно неконституційним і є прихованим геноцидом проти українців", дохід яких часто обмежується сумою в 4-6 тисяч гривень на сім'ю після сплати податків.

Автор петиції вважає, що Кабмін повинен не підвищувати тарифи, а встановити диференційовану ціну на електроенергію, що залежить від обсягу її споживання і чистого доходу на одного члена сім'ї.

Зокрема, в петиції пропонується, "Заборонити підвищення вартості електроенергії для населення, виробити пільгове нарахування оплати пенсіонерам і людям з сімей, дохід яких після сплати податків не перевищує п'ять тисяч гривень на людину, встановити диференційовану оплату".

Уточнимо, що до кінця збору мінімально необхідної кількості підписів залишилося 78 днів, а для розгляду цю петицію повинні підтримати не менше 25 тис. громадян.

На цей час під петицією продовжують залишати підписи. Її підтримали вже більше 25 тисяч 300 осіб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тепер її добре помніть зарядіть в патрони, закладіть кулю прицільтеся і прямо в лоб олігархам !!!!!!
Відповісти
Нічого у нас в Україні не зміниться. ЄС диктує свої умови і все тут. Ось так з ціми тарифами будемо мучитися ще років з 25. Згадайте: Литву, Латвію, Естонію та ту ж саму Польщу, вони як йши до ЄС взагалі платили за комунальні послуги, за газ, за електроенергію та воду 50% від своїх доходів на місяць.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні