На Волині збоченець довго ґвалтував 10-річну дитину співмешканки. ФОТО

0
-4
На Волині збоченець довго ґвалтував 10-річну дитину співмешканки. ФОТО
У Сумській області правоохоронці затримали 43-річного жителя Волинської області, який перебував у розшуку з 2019 року.

Підозрюваного затримали під час перетину державного кордону. Він хотів втекти до сусідньої країни, аби не відбувати покарання за злочин. Про це інформують на сайті Нацполіції, пише ВолиньПост.

Його підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України «Зґвалтування» та ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України «Розбещення неповнолітніх».



Встановлено, що у 2018 році зловмисник проживав із мешканкою Волинської області та її малолітньою донькою. Користуючись відсутністю жінки вдома, чоловік ґвалтував її 10-річну доньку та вчиняв розпусні дії відносно неї.



У подальшому зловмисника передадуть працівникам поліції Волинської області. Після чого підозрюваний постане перед судом за скоєні злочини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні