Авто розчавило на тротуарі 2-річну дівчинку. Лікар відмовився допомогти. ФОТО

2
-2
Авто розчавило на тротуарі 2-річну дівчинку. Лікар відмовився допомогти. ФОТО
12 січня у Новомосковську Дніпропетровської області зіткнулися Daewoo Nexia і Volkswagen Polo. Від сильного удару останній відлетів на тротуар, де в цей момент стояли люди. Загинула 2-річна дівчинка.

Попередньо встановлено, що водій Daewoo - військовослужбовець однієї з частин ЗСУ. Під час повороту ліворуч не надав перевагу автомобілю Volkswagen Polo, який рухався йому назустріч. Удар припав на водійську сторону Volkswagen, повідомляє ТСН.

Дитину з місця аварії забрали ще живою. Однак черговий лікар міської лікарні відмовився надати їй допомогу. Дитину направили в іншу лікарню. Дорогою дівчинка померла. Про це розповів міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік.

Лікар був звільнений. Головна лікарка отримала догану, додав міський голова.



За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження. 27-річний військовослужбовець, який був за кермом Daewoo, затриманий, за даними спеціалізованої прокуратури Південного регіону. З'ясовують усі обставини ДТП, призначені експертизи. Затриманому готують повідомлення про підозру і клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
диплом лікаря спалити привселюдно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні