«Мертва» жінка три роки доводить суддям, що жива

0
-3
«Мертва» жінка три роки доводить суддям, що жива
Французький суд визнав 3 роки тому Жанну Пушен мертвою. Відтоді вона намагається довести, що жива.

Жанні 58 років. Вона з міста Сен-Жозефа, поблизу Ліона. Її не існує для французької влади з 2017-го. Про це пише The Guardian.

Мертвою жінку визнав суд в результаті її багаторічного суду з колишньою підлеглою. Після того, як клінінгова фірма Пушен втратила велике замовлення, жінка звільнила одну з працівниць. Та подала позов, і в 2004-му суд зобов'язав фірму виплатити 14 тис. євро компенсації.

У рішенні була вказана фірма, а не сама Жанна. Тож ніяких грошей фірма не виплатила. У 2009-му екс-співробітниця подала ще один позов, який на цей раз суд відхилив.

У підсумку, як вважають юристи Пушен, екс-працівниця звернулася в суд ще раз з вимогою стягнути компенсацію з чоловіка і сина жінки, бо її колишня роботодавець нібито вмерла. Такий висновок вона зробила, бо не отримала відповідей на кілька своїх листів.

Адвокат Пушен каже, що не міг зрозуміти, як суддя визнав людину мертвою на підставі чиїхось слів, не потребувавши ніяких підтверджень. В результаті Жанну визнали померлою. Її викреслили з офіційних документів, що зробило недійсним посвідчення особи, водійські права, банківський рахунок, медичну страховку та інші документи, необхідні для доказу існування. Відтоді вона домагається свого "воскресіння".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні