Чоловік вбив свою сім'ю, щоб рідні не дізналися про його брехню

0
-8
Чоловік вбив свою сім'ю, щоб рідні не дізналися про його брехню
У місті Маркхем у Канаді 23-річний Менхаз Заман вбив свою сім'ю, щоб приховати від них свою брехню. Про це повідомляє Sun у вівторок, 12 січня.

Батьки хлопця переїхали в Канаду з Бангладеш і дуже пишалися ним, так як вірили, що він вчиться на інженера в престижному виші.

Насправді, хлопець ніде не вчився, а замість цього цілими днями грав у комп'ютерні ігри. Він не зміг вступити до університету, його прийняли до місцевого коледжу, але пізніше відрахували, тому що він не справлявся з навчанням.

Хлопець не розповідав про це рідним, а протягом кількох років щодня виїжджав з дому з ноутбуком і повертався пізно ввечері.

За день до вручення дипломів Менхаз вирішив позбутися родичів, щоб вони ні про що не дізналися. Близько третьої години дня, коли вдома не було батька і молодшої сестри, молодик убив матір, яка відпочивала. Через, приблизно, годину він розправився і з бабусею. Увечері він убив сестру, яка повернулася з роботи, а після півночі - батька.

Потім хлопець вийшов на зв'язок зі своїми інтернет-друзями і повідомив, що тільки що вбив всю сім'ю. Ті спочатку не повірили, але він вислав їм селфі з тілами і закривавленим ножем. Тоді партнери з онлайн-гри повідомили про це канадській владі, при цьому їм був відомий тільки нікнейм злочинця.

Правоохоронці змогли вирахувати місцеположення хлопця до ранку наступного дня і прибули до будинку. Менхаз у цей час був там разом з трупами рідних.

Тепер канадцеві дали довічне ув'язнення без права на помилування в перші 40 років. У суді він попросив вибачення у всіх, хто знав його родину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні