--> Британський боксер розповів про роботу з Усиком | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Британський боксер розповів про роботу з Усиком

0
2
Британський боксер розповів про роботу з Усиком
Фабіо Вордлі допомагав українцеві готуватися до поєдинків.

Пише Кореспондент.

Британський боксер Фабіо Вордлі розповів про роботу з українським супертяжем Олександром Усиком (18-0, 13 KO) в тренувальному таборі.

Крім Усика, 26-річний британець працював з такими спаринг-партнерами, як Ентоні Джошуа і Ділліаном Вайтом, так що йому є з чим порівняти підхід до роботи.

"У спарингах проти Усика темп був набагато вищим. Із Джошуа я міг трохи контролювати темп, якби захотів. Але з Усиком все контролює він сам, він той, хто атакує і йде вперед, тисне вас. Він той, хто активно завдає ударів.

У дев'яти з десяти випадків ти реагуєш і відповідаєш, але з Усиком я не міг знайти таку можливість, щоб перехопити ініціативу або контролювати темп. Було дуже складно не пропустити при цьому удар", - наводить слова Вордлі Sky Sports.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні