--> У центрі Луцька - бійка чоловіків. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У центрі Луцька - бійка чоловіків. ВІДЕО

1
-5
У центрі Луцька - бійка чоловіків. ВІДЕО
Бійка між декількома чоловіками сталася пообіді 11 січня у центрі Луцька.

Про це повідомили на сторінці луцьких муніципалів у фейсбуці, пише Конкурент.

Так, о 16:21 год. на Театральному майдані, на стоянці таксистів, диспетчер відділу «Центр безпеки міста Луцьк» помітив на камерах відеоспостереження бійку між чоловіками. Які, ймовірно є водіями таксі.

Як пише Конкурент, за попередньою інформацією, двоє нетверезих чоловіків підійшли до водія, що стояв припаркований поруч і попросили їх підвезти. Чоловік відмовився і сказав, що він не таксист. Вони почали з'ясовувати стосунки, і в результаті двоє чоловіків розбили заднє скло авто. Всі деталі правоохоронці обіцяють повідомити згодом.

На місце події викликали патрульну поліцію та швидку допомогу, для з’ясування обставин та надання допомоги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я чув, що в Україні немає алкоголіків, п'яниць та вуличних бійок. Чув, що це все відбувається тільки в Росії. А якби не було камер відеоспостереження, мабуть і далі нам брехали, що у нас толерантна держава, і народ терплячий та чуйний один до одного. Чи можливо це не українці влаштували бійку???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні