Назвали найпопулярніші серед українців вживані іномарки

0
1
Назвали найпопулярніші серед українців вживані іномарки
2020-го року найпопулярнішими серед ввезених легкових авто з пробігом стали марки Volkswagen, Ford та Skoda.

У грудні на українські номери перейшли понад 40 тис. вживаних іномарок. Це на 31% більше, ніж у аналогічний період 2019 року, повідомляє "Укравтопром".

Минулоріч розмитнений секонд-хенд зайняв 80% первинного ринку легкових авто.

"За підсумками 2020-го року на українські номери перейшли 353,4 тис. ввезених з інших країн вживаних легкових авто. Нових машин придбали 85,5 тис. Таким чином, 4 з 5 вперше зареєстрованих у минулому році легкових автівок були імпортним секонд-хендом", - йдеться у повідомленні.

В "Укравтопромі" зазначають, що найпопулярнішою серед ввезених іномарок з пробігом стала Volkswagen. У 2020 році українці привезли і зареєстрували 58 518 вживаних авто цієї марки. Другий результат у Ford - 33 811 машин, третій у Skoda - 28 782 розмитнених і зареєстрованих авто.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні