Чому в супермаркетах обмежили продаж деяких товарів: відповідь МОЗ

1
-8
Чому в супермаркетах обмежили продаж деяких товарів: відповідь МОЗ
В Україні з 8 січня ввели локдаун, що відбилося в тому числі і на роботі супермаркетів. У зв'язку з цим міністр охорони здоров'я України Максим Степанов розповів, для чого в магазинах обмежили продаж товарів.

Слова міністра наводить прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

Степанов зазначив, що цей захід вжито для того, щоб зменшити кількість контактів. З цієї причини одночасно в супермаркеті можуть перебувати до 200 осіб, які прийшли за товарами першої необхідності.

"Логіка проста − якщо обмежено продаж товарів, які можна придбати, наприклад, шкарпетки або дитячі іграшки, то в магазин за цими товарами вже не піде певна кількість людей. Одночасно в супермаркеті буде знаходитися не 500 чоловік, а 200, які прийшли придбати тільки товари першої необхідності. В результаті зменшиться кількість контактів між людьми і ймовірність передачі інфекції", − заявив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А стояти в черзі на новій пошті чи на видачі інтернет замовлень, то правильно? Черга 50 чоловік, дощ і всі ховаються під накриття 1*1, бо в середину не впускають- не можна... Якщо магазин продає, то нехай продає, я не бачу тут проблеми. Я ще ніколи не бачив черг в супермаркеті біля шкарпеток
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні