--> Данія через COVID-19 ввела обмеження на в'їзд з усіх країн світу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Данія через COVID-19 ввела обмеження на в'їзд з усіх країн світу

0
2
Данія через COVID-19 ввела обмеження на в'їзд з усіх країн світу
Уряд Данії через погіршення ситуації з коронавірусом вирішив обмежити в'їзд з усіх країн світу. Уряд країни також рекомендує громадянам утриматися від поїздок за кордон.

Пише РБК.

Як завили в уряді країни, в Данію зможуть потрапити тільки особи з поважною метою та з негативним тестом на коронавірус, який буде не старішим 24 годин. Метою в'їзду може бути робота, навчання або сім'я в Данії.

Від громадян сусідніх країн вимагатимуть тільки негативний тест на коронавірус.

Крім того, громадяни Данії не зможуть повернутися додому літаком, якщо не матимуть негативного тесту на коронавірус. Данців без тесту просто не посадять на літак.

Нові обмеження діятимуть до 17 січня.

Нагадаємо, до цього Данія забороняла в'їзд в країну з Південної Африки, де поширюється новий штам коронавірусу. Громадянам Данії також рекомендували утриматися від подорожей в ПАР.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні