--> Люди згоріли заживо: автівка на волинських номерах спричинила на Одещині смертельну аварію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Люди згоріли заживо: автівка на волинських номерах спричинила на Одещині смертельну аварію

0
4
Люди згоріли заживо: автівка на волинських номерах спричинила на Одещині смертельну аварію
Сьогодні, 6 січня, в Одесі на перехресті вулиць Мясоїдівської та Розумовської трапилась смертельна аварія. Про це інформує пресслужба поліції області.

За попередньою інформацією, водій “Toyota” на волинських номерах, рухаючись на червоний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем “BMW”, який їхав на зелений.

Внаслідок ДТП останній транспортний засіб відкинуло на інші три автомобілі – “Volkswagen”, “Mercedes” та автобус “БАЗ”, після чого сталося його займання. 29-річний водій “BMW” та його пасажир загинули на місці події. Кермувальник “Toyota” та два його пасажири з різними травмами госпіталізовані. Також доставлені у лікарню й три пасажири “Volkswagen”.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія “Toyota” затримано на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідство триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні