На Горохівщині 18-річний хлопець викрав із кишені чоловіка пневматичний пістолет

0
5
На Горохівщині 18-річний хлопець викрав із кишені чоловіка пневматичний пістолет
18-літній житель Берестечка викрав із кишені куртки 42-річного волинянина пневматичний пістолет.

Про це інформує «Волиньпост» із посиланням на поліцію Горохова.

У житловому будинку 42-річного місцевого жителя хлопець таємно викрав із кишені куртки пневматичний пістолет.

Слідчі встановили, що 2 січня у вечірню пору, перебуваючи у житловому будинку 42-річного місцевого жителя, хлопець таємно викрав із кишені куртки пневматичний пістолет, завдавши потерпілому матеріальної шкоди на суму 1700 гривень. Викрадене поліцейські вилучили.

Слідче відділення Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області, за процесуальним керівництвом Горохівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури, повідомило про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно) 18-річному жителю міста Берестечка Горохівського району, раніше не судимому, обвинувальний акт щодо якого, за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.185 КК України, знаходиться на розгляді в суді.

Правопорушникам загрожує покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні