Демократи здобули контроль над Сенатом США

0
-1
Демократи здобули контроль над Сенатом США
Вибори до Сенату у штаті Джорджія виграли двоє представників від Демократичної партії США в штаті Джорджія. Це означає, що після присяги Сенат контролюватимуть демократи

Пише Депо.

У перегонах в Джорджії Рафаель Уорнок переміг свою опонентку, республіканку Келлі Лоефлер, набравши понад 50 % голосів. Демократ Джон Оссові переміг республіканця Девіда Пердью.

Такий результат виборів в Джорджії поділили 100-місцевий Сенат навпіл між Демократичною і Республіканською партією - 50 на 50 сенаторів. Це означає, що вирішальний голос на голосуваннях буде у віцепрезидентки Камали Харріс, яка після інавгурації стане главою Сенату та розірве будь-яку нічию.

Нагадаємо, раніше представник від демократів Рафаель Уорнок переміг республіканку Келлі Лефлер у другому турі виборів в сенат США в штаті Джорджія. Пілся перемоги другого демократа у партії з'явилася перевага в Сенаті, яка буде пов'язана з обранням віце-президентом США демократа Камали Харріс.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні