Ціна життя 100 грн: чоловік зарізав ножем свого знайомого

1
-2
Ціна життя 100 грн: чоловік зарізав ножем свого знайомого
У Миколаєві чоловік зарізав ножем свого знайомого.

Загиблий був винен йому 100 грн, повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

"Увечері 5 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що біля будинку №10 А на пр. Богоявленському лежить мертвий чоловік із ознаками насильницької смерті. Оглянувши тіло потерпілого, правоохоронці встановили, що чоловікові завдано ножове поранення, від якого він і помер", - сказано в повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що до вбивства причетний місцевий 33-річний житель. Між потерпілим та чоловіком виникла сварка через 100 грн, які він йому заборгував. Під час неї зловмисник вдарив знайомого ножем.

Чоловіка затримали. Тепер йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, а машиною роздавить то від трьох до вісьми. І де здоровий глузд? Що вартість життя людини залежить від того як його відібрали?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні