Стало відомо, які ще товари дозволять продавати під час локдауну

1
-4
Стало відомо, які ще товари дозволять продавати під час локдауну
На період жорсткого карантину в магазинах будуть доступні не тільки товари першої необхідності, але й інша продукція.

Пише Кореспондент.

МОЗ ініціювало зміни у список товарів, що підпадають під обмеження на продаж у період локдауну. Про це заявив представник Кабміну у Верховній Раді, нардеп від Слуги народу Василь Мокан.

"МОЗ ініціювало зміни до Постанови №1236, що стосуються, в тому числі, і конкретизації переліку товарів, які підпадають під обмеження на продаж у період локдауну. Перш за все, зазначу, що багато фейкової інформації в інтернеті, про що сьогодні вже заявляв міністр охорони здоров'я Степанов. У постанові передбачений продаж товарів першої необхідності (не менше 60% торгової площі, - ред.) - продуктами харчування, лікарськими засобами, виробами медичного призначення, засобами гігієни, засобами зв'язку, ветеринарними препаратами, кормами, насінням та засобами захисту рослин. Торговельна діяльність іншими групами товарів може відбуватися тільки із здійсненням адресної доставки замовлень", - сказав Мокан.

За його словами, також буде дозволено продаж побутової хімії та друкованих ЗМІ.

"Це стосується і алкоголю та тютюнових виробів, адже була дезінформація про їх заборону. Другий пункт ще важливіший. Сьогодні-завтра Мінекономіки і МОЗ повинні представити детальну комунікацію з цього питання. На своєму брифінгу міністр Степанов має більш детально розповісти про це. Плюс - може бути інфографіка від Кабміну. ​​Тобто, мають прокомунікувати за ці дні більш докладно про всі заборони", - резюмував депутат.

Раніше в МОЗ заявляли, що посилений карантин у січні не скасують, але в останні дні в ЗМІ з'явилася інформація, що влада задумалася про таку можливість.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це вже такий брєд як був з забороною гуляти в парку.
Якщо супермаркет продає шкарпетки, то хай і далі продає. Чим вони їм мішають.
Виходить, щоб мені купити пару шкарпеток за 10 грн, потрібно ще заплатити 65 грн за доставку новою поштою.
Це не брєд обкуряного канабісом придурка?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні