«Доступні кредити 5-7-9%»: кому і скільки вже видали позик

0
-2
«Доступні кредити 5-7-9%»: кому і скільки вже видали позик
Від моменту старту програми «Доступні кредити 5-7-9%» уповноважені банки вже видали 7575 позик.

Пише Главком.

Із початку програми «Доступні кредити 5-7-9%» уповноважені банки видали 7575 позик на загальну суму в 17,4 млрд грн, за останній тиждень – 417 кредитів на 908,8 млн грн.

«Від моменту старту програми «Доступні кредити 5-7-9%» уповноважені банки вже видали 7575 позик на загальну суму в 17,4 мільярда гривень. З них 10,823 мільярда гривень були видані в якості рефінансування попередньо отриманих позик, 3,367 мільярда підприємці отримали на капітальні інвестиції та 3,259 мільярда гривень в якості антикризових кредитів під 3%», – йдеться в повідомленні.

190,5 мільйона гривень від загальної суми укладених за останній тиждень угод складають угоди з рефінансування попередньо виданих кредитів. 217,6 мільйонів гривень – це видані уповноваженими банками інвестиційні кредити. І антикризові кредити під 3% складають 500,6 мільйони гривень.

Нагадаємо, наприкінці року Кабінет міністрів запровадив зміни до державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» для підтримки малого та середнього бізнесу в умовах карантину.

Наразі позику в рамках програми можна отримати в Ощадбанку, Укргазбанку, ПриватБанку, Укрексімбанку, Банку Львів, ПУМБ, Банку Альянс, Кредобанку, Банку Восток, Райффайзен Банку Аваль, ТАСкомбанку, Альфа-Банку, Банку Глобус, Мегабанку, Полікомбанку, Креді Агріколь Банку, КредитВест Банку, ОТП Банку, Агропросперіс Банку, Банку «Український капітал», ПроКредит Банку, Акордбанку та МТБ Банку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні