В Китаї через відвідувачів посварилися роботи-бібліотекарі. ВІДЕО

2
0
В Китаї через відвідувачів посварилися роботи-бібліотекарі. ВІДЕО
Туту і Ванбао допомагають відвідувачам у пошуках книг. Суперечка виникла, коли вони не змогли поділити чергового клієнта.

В одній з бібліотек китайської провінції Цзянсі "посварилися" два роботи-асистенти. Про кумедну ситуацію повідомив портал QQ, пише Корреспондент.

Відзначається, що в обов'язки роботів-бібліотекарів на ім'я Туту і Ванбао входить допомога читачам у пошуку книг. Вони "посварилися", коли не змогли поділити чергового клієнта.

Сварка зав'язалася після того, як відвідувач відсканував QR-код в одного з роботів, щоб задати питання, а другий також захотів надати допомогу.

У ролику, який зняли очевидці, видно, як Туту і Ванбао крутять головами, обмінюючись короткими фразами, а на задньому плані чути сміх відвідувачів.

В результаті, Ванбао вирішив помиритися і визнав свою провину. У відповідь Туту звинуватив колегу в частих змінах настрою, проте трохи пізніше пробачив його.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вони що запрограмовані даже на таке?
Відповісти
Та то, мабуть, вже штучний інтелект розвивається. Термінаторами в майбутньому попахує!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні