Бабуся кричала з вікна про допомогу: внук застосовував до жінки домашнє насильство. ВІДЕО

0
0
Бабуся кричала з вікна про допомогу: внук застосовував до жінки домашнє насильство. ВІДЕО
Потерпілій надали допомогу, а її онук "потребує додаткового обстеження спеціалістами".

У Черкасах поліцейські затримали чоловіка за домашнє насильство над своєю 82-річною бабусею – вона кричала з вікна і просила про допомогу.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Національної поліції України.

Зазначається, що 2 січня поліцейські підрозділу протидії домашньому насильству ГУНП в Черкаській області та роти ТОР (тактико-оперативного реагування) патрульної поліції отримали повідомлення, що з вікна одного з будинків кричить жінка та просить про допомогу.

"Прибувши на місце події, правоохоронці з'ясували, що 24-річний онук вчинив домашнє насильство стосовно 82-річної бабусі, з якою мешкає. Він силою утримував жінку, при собі мав ніж та поводився агресивно", - розповіли в поліції.

Зауважується, що металеві двері до будинку ніхто не відчиняв, а крики жінки продовжувалися. Тому, зважаючи на можливу загрозу життю та здоров'ю жінки, поліцейські викликали працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, аби зламати двері та дістатись до помешкання.

"Відтак, спільними діями поліції та рятувальників, пенсіонерку врятували. Їй надали допомогу, а кривдника затримали. Зараз бабуся перебуває під наглядом медиків у третій міській лікарні. Ушпиталили й онука, за словами лікарів, він потребує додаткового обстеження спеціалістами", - йдеться в повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні