Починав святкувати Томас Додд, закінчив - Селін Діон

0
-5
Починав святкувати Томас Додд, закінчив - Селін Діон
Мешканець Великобританії так напився на зимові свята, що змінив ім’я на Селін Діон. При цьому, він стверджує, що ні про що не шкодує.

Томас Додд є великим прихильником канадської співачки Селін Діон, тому зовсім не дивно, що на католицьке Різдво він вирішив передивитися її концерт, який надихнув його на досить дивний вчинок, інформує Люкс фм.

Під впливом алкоголю, натхнення та любові до кумира британець заповнив онлайн-заяву на зміну імені та прізвища, і тепер його офіційно звуть Селін Діон. За реєстрацію документів чоловік віддав 89 фунтів стерлінгів (3 500 гривень).

Матуся відданого фаната подібний вчинок не оцінила, а от його друзі навіть висловила свою підтримку. За словами британця, поки що він не збирається повертати своє ім’я. Сподівається, що це допоможе йому особисто познайомитися зі справжньою Селін Діон.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні