Двоє чоловіків побилися біля нічного клубу в Луцьку

1
2
Двоє чоловіків побилися біля нічного клубу в Луцьку
У місті біля одного з нічних закладів лучанин побив чоловіка.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише "Волиньправда".

У лютому 2020 року поблизу одного з нічного закладів Луцька між двома чоловіками раптово виник конфлікт. В ході цього один із них штовхнув іншого на землю, а потім почав бити. Лучанин наніс потерпілому близько 10 ударів у голову, чим спричинив йому легкі тілесні ушкодження.

Відомо, що лучанин, який біля нічного закладу побив чоловіка, має спеціальну освіту, безробітний, а також виховує одну неповнолітню дитину. Чоловік, якого побили, наполягав на суворому покаранні обвинуваченого. У вчиненому лучанин щиро розкаявся. Суд призначив йому покарання у виді громадських робіт на строк 180 годин. Також стягнути з лучанина в користь потерпілого 10 000 гривень завданої моральної шкоди, а також 20 000 гривень понесених витрат на правову допомогу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я чув, що в Україні немає алкоголіків, п'яниць та вуличних бійок. Чув, що це все відбувається тільки в Росії. А якби не було камер відеоспостереження, мабуть і далі нам брехали, що у нас толерантна держава, і народ терплячий та чуйний один до одного. Чи можливо це не українці влаштували бійку???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні