Як пандемія вплинула на секс-тренди 2021?

0
2
Як пандемія вплинула на секс-тренди 2021?
Головними інтимними трендами 2020 року були рольові ігри, секс в автомобілі та втілення еротичних фантазій.

2021-й також стане роком експериментів у сексі, прогнозує британська сексологиня Трейсі Кокс, пише, з посиланням на Daily Mail, gazeta.ua.

Через пандемію 52% опитаних пар внесли розмаїття в сексуальне життя. 71% таких людей зазначили, що мають намір продовжити експерименти й після закінчення локдауну.

За словами Кокс, люди почали частіше шукати інформацію про БДСМ. 2020 року на 200% зросли продажі страпонів. 10% із тисячі опитаних жінок зізналися, що використовували їх у сексі з чоловіками, а ще стільки ж не проти спробувати. На спеціалізованих сайтах зросла кількість користувачів, що позиціонують себе бісексуалами.

66% людей, які брали участь в опитуванні, розповіли, що спілкування з партнером стало важливішим, ніж раніше. 70% респондентів не проти віртуальних побачень, а 33% згодні на серйозні стосунки на відстані.

Секс-іграшки також утримаються в тренді: третина учасників опитування купили 2020 року нові пристрої, зокрема для пар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні