У Луцьку через аварію організовують видачу води мешканцям

0
2
У Луцьку через аварію організовують видачу води мешканцям
Бригади аварійників КП «Луцькводоканал» продовжують роботу з виявлення прихованого аварійного місця пориву, внаслідок якого район вулиці Винниченка та прилеглі території лишились без водопостачання.

Наразі водопостачання відсутнє на таких вулицях: Винниченка, Яровиця, Івана-Франка, Сверстюка, Залізнична, Сільська, частково Стрілецька, Потапова, Залізняка, Кондратюка, Тесленка, Кооперативна, гуртожиток ВНУ на Потапова, 8.

В районі організовано видачу води на площадці по вул. Винниченка, 5,7,9 для потреб мешканців, які тимчасово лишились без водопостачання.

КП «Луцькводоканал» перепрошує за тимчасові незручності. Про хід аварійно-відновлювальних робіт обіцяють повідомляти додатково.

Нагадаємо, вчора, 3 січня, у зв’язку з аварійною ситуацією, що виникла по вулиці Винниченка, 26, було тимчасово зупинено водопостачання в районі вулиці Винниченка і на прилеглих вулицях.

Через аварійний прихований порив на магістральному водогоні затоплено інженерні комунікації електропостачання та зв’язку. Працівники аварійних бригад оперативно провели локалізацію витоку.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні