Пісня відомої української співачки з'явилася в культовій грі

0
7
Пісня відомої української співачки з'явилася в культовій грі
Український етно-електронний гурт Onuka (солістка Ната Жижченко) поділився однією з найкращих подій року.

Пісня Zenit з'явилась у культовій танцювальній грі Just Dance. У неї грає близько 5 мільйонів людей по всьому світу. "Таким чином, автоматично Ubisoft зарахували трек до списку найкращих та найпопулярніших пісень 2020 року", - пишуть музиканти в Facebook.

Сингл входить до другого студійного альбому "MOZAЇKA". У кліпі Zenit використали розкішні святкові етнічні вбрання та масивні головні убори на різних мальовничих локаціях України.



"Я сподіваюсь, завдяки Zenit люди побачать те прекрасне, що нас оточує. Попри проблеми та негаразди, стрімкий ритм чи потреби сучасного світу, іноді потрібно зупинитися і відчути щастя у моменті. Ми бачимо лише те, що ми воліємо бачити", - каже Ната Жижченко. - Zenit несе важливий меседж – не лише захоплюватися просторами природи, а й ощадливо ставитися до її ресурсів. Костюми, над якими працювала стилістка Леся Патока, створили з 15 мішків одягу, який вдалося відшукати на столичних секонд-хендах".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні