Який манікюр не варто робити у 2021-му

0
-5
Який манікюр не варто робити у 2021-му
Манікюрні тренди змінюються з року в рік.

Але є те, що стає абсолютно немодним і тим, чого робити не варто, пише Tserial.

У новому 2021 році експерти також визначили головні антитренди в манікюрі, котрий робити не рекомендують. Одним з них є оксамитові нігті. З таким покриттям нігті виглядають об'ємно зверху і неприродно. Дизайнери радять таке покриття виключно в мінімальних доповненнях до основного стилю, буквально 1-2 нігтики.

Також немодними стали камені і стрази на нігтях. Вони є непрактичними і незручними. Лаконічність та елегантність виглядатимуть краще.

Довгі гострі нігті, що нагадують більше звірині пазурі, також в антитренді. Вони дуже незручні і виглядають неприродно.

Імітація шкур тварин і рептилій на яскравих нігтьових пластинах виглядає химерно, якщо її використовувати відразу на всіх нігтях. Такий манікюр буде в категорії антитренд. Йому є альтернатива у вигляді повітряних текстур і спокійних відтінків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні