У Луцьку розробили заходи для захисту безхатченків від морозів

1
4
У Луцьку розробили заходи для захисту безхатченків від морозів
У міській раді розробили перелік заходів щодо надання послуг особам без місць постійного проживання та іншим малозахищеним верствам населення в умовах низьких температур.

Про це йдеться в розпорядженні мера від 31 грудня, пише Луцьк.район.

Так, якщо безхатченків виявлять на вулиці, то за їхньої згоди їх доправлятимуть до стаціонарних пунктів обігріву в приміщені територіального центру соціального обслуговування Луцька за адресою: вул. Данила Галицького, 18, а також до кімнати нічного перебування Волинського обласного благодійного фонду «Переображення» за адресою: вул. Станіславського, 15 а, з обов'язковим медичним обстеженням в закладах охорони здоров'я міста.

Окрім того, сприятимуть наданню продуктів харчування для осіб без місць постійного проживання та інших малозахищених верств населення.

Можливість зігрітися надаватимуть в приміщеннях підзвітних підприємств та закладах комунальної власності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отак, спочатку наробили безхатьків, а тепер піклуються..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні