Школяр-«наркобарон» з Волині на 6 років сяде в тюрму

2
1
Школяр-«наркобарон» з Волині на 6 років сяде в тюрму
На Волині неповнолітній учень одинадцятого класу торгував канабісом. Суд призначив йому покарання у виді шести років позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду Волинської області, пишуть Волинські Новини.

Так, учень одинадцятого класу ЗОШ №2 ім. Миколи Заліпи в смт Ратне купував канабіс, а потім його перепродавав. Зокрема, під час судового засідання йшлося про два випадки продажу наркотиків. 24 квітня обвинувачений за 440 гривень збув майже 3 грами канабісу. А 19 травня – понад 8 грам за 700 гривень.

У суді обвинувачений одинадцятикласник визнав вину за першим епізодом, однак відкинув звинувачення за другим. Проте докази підтвердили його вину повністю.

Врахувавши всі обставини, суд призначив неповнолітньому наркобаризі покарання у виді шести років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну прямо Пабло Ескобара посадили.
І незважаючи на шалений спротив картелю, постійні погрози суддям і членам їх сімей справу довели до законного кінця.
Знаю один випадок, коли за метамфетамін в набагато більшій кількості, не посадили. Мабуть нечесний суддя попався. Або наркобарон зі школи, за весь час своєї кримінальної діяльності, не зібрав суми здатної заткнути жадібну пащеку судді.
Ну прямо "Меделінський картель". Для повноти картини не вистачає прізвища наркобарона і чесного правдоборця-судді. Ну і прізвищ чесних поліцейських, які ризикуючи життям викрили лідера наркокартелю.
Ладно прізвища того бідолахи не потрібно, але прізвища правоохоронців і судді будь-ласка в студію. Всім буде цікаво взнати які ще гучні справи розкрили ці відчайдухи.

Відповісти
шо там у судах мухоморів переїли?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні