--> Луцький ексдепутат презентував книгу «Зґвалтоване кохання». ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький ексдепутат презентував книгу «Зґвалтоване кохання». ВІДЕО

0
-1
Луцький ексдепутат презентував книгу «Зґвалтоване кохання». ВІДЕО
«Зґвалтоване кохання» – так називається друга книга адвоката з багаторічним стажем, ексдепутата Луцькради Андрія Осіпова.

Які цікавинки викриває Андрій Осіпов у своїй творчості – у сюжеті телеканалу «Аверс», пишуть Волинські Новини.

У нього за плечима – 16 років адвокатської діяльності. Але цікавить його не тільки юриспруденція. Андрій Осіпов видав уже другий кримінальний роман, першу книгу «З особливою жорстокістю» видав рік тому. Каже, за роки юридичного стажу бачив усяке, а за письменництво взявся, щоби популяризувати професію адвоката.

«Мені прикро, що про мою професію дуже мало знають, – розповідає він. – Захотілося написати книжку про українського адвоката. Минулого року вийшла перша книга «З особливою жорстокістю». І так виявилося, що я став відкривачем нового виду літератури в Україні».

«Щоб закріпити успіх, треба написати другу книгу, бо те, що сталося один раз, можливо, ніколи не повториться, а те, що сталося двічі, обов’язково повториться втретє, вчетверте, – ділиться автор. – Зараз я починаю роботу над третьою книжкою».

Крім циклу книг про адвоката Никанора Скрипника, Андрій Осіпов планує створити і збірку художніх оповідань про життєві історії, підслухані в одному з ресторанів.

Оскільки Андрій Осіпов нині очолює Одеську кіностудію, задумується над екранізацією своїх творів. Однак зазначає: це будуть не фільми, а цілий серіал про адвоката і його нелегку роботу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні