У Франції оштрафували 6,6 тисяч осіб за порушення карантину Новий рік

0
3
У Франції оштрафували 6,6 тисяч осіб за порушення карантину Новий рік
У Франції в новорічну ніч оштрафували 6 650 чоловік. Всі вони порушили комендантську годину.

Пише РБК.

З 20:00 31 грудня до 6:00 1 січня поліція провела 45,4 тисячі перевірок і 6,6 тисяч осіб не назвали поважну причину виходу на вулицю в цей період. Суми штрафів не названі, але у Франції за перше порушення комендантської години штрафують на 135 євро. У разі повторного порушення сума може зрости до 3750 євро.

Також у новорічну ніч затримали 682 людини за різні правопорушення, 407 з них відправлені під варту. Крім цього, були зафіксовані випадки агресивної поведінки громадян стосовно правоохоронців, в результаті якого постраждали 25 поліцейських і жандармів.

Раніше повідомлялося, що у комуні Льерон влаштували вечірку за участю двох тисяч чоловік. При спробі розгону сталися сутички з поліцейськими. Правоохоронцям довелося відступити і контролювати підступи до місця проведення заходу в очікуванні підкріплення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні