--> 2 квартири загорілись, бо на балкон залетів феєрверк. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

2 квартири загорілись, бо на балкон залетів феєрверк. ФОТО

0
0
2 квартири загорілись, бо на балкон залетів феєрверк. ФОТО
У центрі Миколаєва під час святкування Нового року в ніч на 1 січня сталась пожежа – загорілось 2 квартири. Причина – на балкон залетів феєрверк.

Це сталось на вулиці Садовій, 18, повідомляє 24 канал.

Зазначається, що феєрверк потрапив на балкон однієї квартири на 7 поверсі у якій нікого не було – виник вогонь, який перекинувся на сусідню квартиру на 6 поверсі.

На місце прибули пожежники, газова служба та швидка. Наразі невідомо, чи хтось постраждав. Вогонь ліквідували.

Рятувальники зазначають, що о 00:51 пожежу ліквідовано на площі 5 кв. м. До гасіння залучалось 3 одиниці техніки та 12 пожежників. Вогнеборці запобігли поширенню вогню всередину помешкання та на інші квартири.



Чи заборонені в Україні феєрверки

Із 2014 року в українських містах та селах почали забороняти використання феєрверків – люди не дотримуються елементарних правил безпеки – до прикладу запускати феєрверки слід на відстані не менше 100 метрів від будівель.

До того ж салюти дуже нагадують вибухи у зоні бойових дій – вважається, що поки в Україні триває війна, на мирній території необхідно відмовитись від феєрверків.

На рівні закону феєрверки в Україні так й не заборонили – за це не передбачено ніякої відповідальності
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні