У США помер наймасовіший серійний вбивця країни

0
0
У США помер наймасовіший серійний вбивця країни
Американець Семюел Літтл, який зізнався у вбивстві майже сотні жінок, помер на 81 році життя. Про це в четвер, 31 грудня, повідомило агентство Associated Press з посиланням на Департамент виправних установ і реабілітації Каліфорнії.

"Семюел Літтл, який страждав на діабет, хворобу серця та інші недуги, помер у каліфорнійській лікарні. Він відбував довічне ув'язнення за кількома звинуваченнями у вбивстві", - повідомили в департаменті.

Також у відомстві зазначили, що в смерті ув'язненого не виявили нічого підозрілого, а точну причину смерті встановить коронер.

Як відомо, Літтл перебував за ґратами з 2012 року, але в 2018 році він заявив слідчим, що був відповідальний за десятки вбивств по всій країні в період з 1970 по 2005 рік. Федеральне бюро розслідувань оголосило, що криміналісти вважають його зізнання такими, що заслуговують довіри.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні