Коли відбудуться вибори мера Харкова?

0
-2
Коли відбудуться вибори мера Харкова?
Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов розповів про плани подати до Верховної ради звернення з приводу призначення нових виборів мера після смерті Геннадія Кернеса. Документ завтра надішлють до парламенту.

Пише РБК.

Як зазначив Терехов на сьогоднішній позачерговій сесії міськради, юристи весь час працювали над документом, щоб встигнути подати його до Раду в 15-денний термін, як передбачено законом.

Якщо документ передадуть в парламент завтра, 31 грудня, то всі процесуальні терміни процедури будуть дотримані.

Зазначимо, після отримання звернення Рада матиме 90 днів, щоб визначитися щодо дати проведення нових виборів мера Харкова. Зараз повноваження міського голови виконує Терехов.

Нагадаємо, 17 грудня стало відомо про смерть харківського міського голови Геннадія Кернеса. Він помер у німецькій клініці "Шаріте" від наслідків захворювання на коронавірус. Похорон очільника Харкова відбувся 23 грудня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні